Kereta Sewa KK Airport

Kereta Sewa KK Airport Get the best travel experience Sabah tour with us.

4 Langkah Mudah
Tempah Kereta Sewa KK Airport

Bayar hanya 30% untuk tempahan sekarang, baki pembayaran semasa pengambilan kereta.
Mudah, Selamat dan Jimat. Tempah sekarang!

Harga Berbaloi

Kami menawarkan kadar sewaan yang kompetitif setaraf kualiti.

Pelbagai Pilihan

Dapatkan kenderaan yang sesuai dengan bajet anda. Kereta bersih dan servis dijaga.

Tempah & Bayar

Pilih dan sahkan tempahan Anda dengan Mudah dan Selamat. Tiada caj tersembunyi.

24/7 Customer Care
Kereta Sewa KK Airport

Kami sedia melayani anda. Hubungi kami Sekarang!

Info & Berita Terkini

F.A.Q Kereta Sewa KK Airport

Harga permulaan bermula dari RM100 sehari. LS Tour juga ada harga untuk kereta dari compact sehingga kepada kereta mewah. Segala harga boleh dilihat secara atas talian. 4 langkah yang mudah untuk membuat tempahan. Tempahan boleh dibuat di atas talian. Anda hanya perlu membayar 30% daripada total harga sewaan. 

Baki boleh di bayar ketika menerima kenderaan. Deposit dikenakan sebanyak RM200 sahaja. Deposit akan dipulangkan kembali sekiranya kereta dikembalikan dalam keadaan baik.

LS Tour juga mempunyai cawangan di Kuala Lumpur dan Langkawi

Menyewa kereta di Kota Kinabalu sangat disarankan. Ia lebih murah dan lebih mudah berbanding menggunakan pengangkutan awam.  Anda boleh bergerak dengan mudah mengikut kepada tentatif perjalanan yang telah dirancang. Terokai keindahan muka bumi Sabah dengan selesa. Segala tempahan yang dibuat akan terus masuk ke sistem. 

Anda tidak perlu pening dan risau jika kenderaan yang ditempah. Tiada masalah kenderaan tiada. Jika anda bernasib baik LS Tour akan menaik taraf kenderaan anda perlu membayar caj tambahan. Anda boleh melawat tempat tempat yang menarik di Kota Kinabalu dan juga Kundasang. Anda perlu membayar sedikit caj. JIka anda ingin sewa ke lokasi tertentu. 

Ini sebabkan jarak dan juga keadaaan geografi kawasan tersebut. Ini bagi membolehkan LS Tour sentiasa menjaga kualiti dan servis kenderaan dalam keadan yang baik serta rapi

 

Pelbagai pilihan yang kereta yang disediakan oleh LS Tour. Anda boleh memilihnya mengikut kepada kesesuaian bilangan ahli yang mengikuti perjalanan ke Sabah. Kereta yang compact sehinggalah kepada kereta untuk mereka yang datang berkumpulan iaitu van.Anda yang tentukan segalanya. Semua nya mengikut keselesaan dan kemampuan anda. 

Kenderaan di LS Tour bukan sahaja boleh disewa harian. Tetapi juga boleh secara mingguan dan bulanan. Sudah pasti penyewaan mingguan dan bulanan lagi murah berbanding harian. 

LS Tour bukan sahaja menerima tempahan daripada individu. Tetapi juga pihak syarikat dan juga agensi kerajaan. LS Tour juga menerima invoice dari kementerian kerajaan. LS Tour ada lesen kewangan untuk digunakan atas tujuan tersebut.

Anda perlu menyediakan lesen memandu yang sah (lesen percubaan adalah tidak dibenarkan sama sekali). Bagi mereka yang luar dari Malaysia boleh menggunakan passport yang mempunyai tempoh yang masih sah. Lesen atau passport boleh dimuat naik ketika membuat tempahan atas talian. Anda juga boleh menunjukkan dokumen tersebut ketika menerima kenderaan. 

LS Tour akan mengambil gambar dokumen tersebut tanpa anda perlu membuat salinan dan menyerahkan kepada kami. LS TOUR sangat fleksibel untuk kedua dua situasi. 

LS Tour menawarkan pelbagai jenis kereta. Compact seperti Perodua Axia dan Perodua Myvi. Manakala kereta sedan seperti Nissan Almera, Toyota Vios dan Perodua Bezza. Mini MPV pula seperti Toyota Avanza dan Toyota Innova. LS Tour juga menyediakan kereta Nissan Urvan bagi anda yang datang berkumpulan. Bagi mereka yang berminat dengan kereta mewah. 

Boleh tempah iaitu Toyota Velfire Toyota Alphard dan juga Hyundai Starex.  Kereta Sewa Kota Kinabalu mempunyai staff yang berpengalaman lebih 10 tahun. Mudah dan cepat bila berurusan dengan syarikat yang sudah berpengalaman ini. Pasti berbaloi.